دومین جشنواره غذاهای محلی شهرستان سرخه برگزار شد

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه گفت: دومین جشنواره غذاهای محلی شهرستان سرخه برگزار شد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث، گردشگری و صنایع‌دستی، حسن عربی با بیان اینکه جشنواره غذا باهدف افزایش نشاط اجتماعی و معرفی غذاهای سنتی و ایرانی روز چهارشنبه ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۲ برگزار شد، افزود: در این جشنواره دوازده غرفه غذاهای محلی بانوان در بخش آزاد، غرفه دانش‌آموزی، بسیج خواهران، رستوران‌های بین‌راهی و... به رقابت پرداختند.

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه گفت: پس از داوری، از ۱۲ نفر برتر جشنواره با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.

او افزود: احیا و زنده نگه‌داشتن آداب‌ورسوم فراموش‌شده و غذاهای بومی و محلی مناطق، علاوه بر حفظ آن‌ها برای نسل‌های آینده، موجب معرفی آن منطقه به گردشگران و توسعه گردشگری می‌شود.

دومین جشنواره غذاهای محلی شهرستان سرخه با استقبال بی‌نظیر گردشگران و علاقه‌مندان و با حضور فرماندار و بخشدار شهرستان سرخه، شهردار سرخه، اعضای شورای اسلامی شهر سرخه و جمعی از بانوان شهرستان سرخه برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1402082001034
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha